Trailer: Born of Bread heeft een releasedatum

Geplaatst:

Born of Bread heeft een releasedatum gekregen. In eerste instantie stond de game gepland voor de zomer van 2023, maar het brood moest nog wat langer in de oven. De timer loopt bijna af, want dit jaar kunnen we nog van Born of Bread smullen.

Toen Born of Bread werd onthuld, werd er al gauw de vergelijking gemaakt met Paper Mario. Niet veel ontwikkelaars besluiten om deze stijl in hun games toe te passen. In combinatie met de vele kleuren valt deze game dan ook extra op. In de gameplaytrailer van Born of Bread kregen we te zien dat de deeg golem Leaf met zijn vrienden de wereld moet redden van monsters die uit een ander tijdperk komen. In eerste instantie zou die reis gaan plaatsvinden in de zomer, maar dat wordt nu december. Mocht je nog niet weten wat je voor Sinterklaas moet vragen dan kun je kiezen voor Born of Bread, want de game verschijnt op 5 december. De releasedatum werd getoond in een nieuwe trailer en daar zien we wat vooruitblikken van de reis die Leaf moet ondernemen.

Born of Bread verschijnt op 5 december voor de pc, Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Born of Bread

Series

-

Uitgever

Dear Villagers

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

WildArts Studio Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord