Wreckreation

  • Ontwikkelaar Three Fields Entertainment
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Bouw en sloop in Wreckreation

Bouwen, rijden en crashen. Je vindt het allemaal terug in Wreckreation, de nieuwste racegame van THQ Nordic.

Het doet wellicht een beetje denken aan Trackmania, maar Wreckreation gaat net een stukje verder dan de serie van Ubisoft. Je kan niet alleen de gekste loopings midden in de stad bouwen, maar je kan ook ze volgooien met de vreemdste objecten. Van koeien tot gigantische badeenden, er is voor ieder wat wils. Wreckreation biedt toegang tot je eigen MixWorld, een racewereld van 400 vierkante kilometer, waarmee je mag gaan doen wat je zelf wilt. Via multiplayer ga je strijden om deze records: Drift, Air, Near Miss, Stunt, Crash en het meer traditionele Time. Ben jij de god van het stuntracen? Bewijs het maar!

Wreckreation is in ontwikkeling voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON THQ Nordic

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?