Trailer: Brain Training komt naar Nintendo Switch

Geplaatst: 30 september 2019 12:25
Aangepast: 30 september 2019 12:26

Nintendo heeft zojuist een trailer geplaatst van een nieuwe game die naar de hybride console komt. Brain Training komt namelijk naar de Nintendo Switch.

Dr Kawashima's Brain Training verscheen in 2006 voor het eerst voor de Nintendo DS. In deze game kun je middels het oplossen van verschillende puzzels dagelijks je hersenen trainen. Nintendo heeft nu een nieuwe trailer online gezet waarin wordt aangekondigd dat er een nieuwe versie van deze game naar de Nintendo Switch komt. Deze game, in het Japans Nou wo Kitaeru Otona no Nintendo Switch Training genoemd, komt eind dit jaar in Japan uit voor de Nintendo Switch. De game is beschikbaar in combinatie met een stylus-pen en bevat onder andere een multiplayermodus, een online-modus en verschillende andere functionaliteiten.

Nintendo Switch Training voor de Nintendo Switch verschijnt 27 december in Japan. Of en wanneer de game naar het Westen komt, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dr. Kawashima's Brain Training voor Nintendo Switch

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

3 januari 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord