Brothers: A Tale of Two Sons

  • Ontwikkelaar Starbreeze Stud.
  • Eerste releasedatum 7 augustus 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Brothers: A Tale of Two Sons komt naar Nintendo Switch

Brothers: A Tale of Two Sons komt eind deze maand naar de Nintendo Switch. De Switch-versie krijgt ook een co-opmodus.

Brothers: A Tale of Two Sons is een avonturengame die in 2013 voor het eerst verscheen. In deze game krijg je de controle over twee broers die samen op avontuur gaan om een geneesmiddel te vinden voor hun zieke vader. In de originele versie van de game moet je in je eentje beide personages besturen. De Switch-versie van Brothers: A Tale of Two Sons krijgt naast de originele singleplayermods ook een co-opmodus waarbij je met twee spelers elk een apart personage bestuurt. De game wordt daardoor gemakkelijker om te spelen.

Brothers: A Tale of Two Sons is momenteel te spelen op Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en pc. De game verschijnt 28 mei op de Nintendo Switch via de eShop.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?