Bubble Bobble 4 Friends

  • Ontwikkelaar Taito Corporation
  • Eerste releasedatum 19 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Party , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Bubble Bobble keert terug met Bubble Bobble 4 Friends voor Switch

Na meer dan tien jaar zijn de schattige draakjes Bub en Bob weer terug in actie. Bubble Bobble keert namelijk terug met Bubble Bobble 4 Friends voor de Nintendo Switch.

Bubble Bobble werd in 1986 voor het eerst door Taito uitgebracht op arcadekasten. De platformer volgt het verhaal van de broertjes Bub en Bob die middels het blazen en knappen van bubbels door 100 levels moeten navigeren om hun vriendinnetjes te redden. De game kent vele iteraties en is in de afgelopen jaren op verschillende platformen verschenen. De bekende broertjes zijn nu echter terug in een gloednieuwe game die later dit jaar aan de franchise wordt toegevoegd. Bubble Bobble 4 Friends is ontwikkeld door Taito, de originele ontwikkelaar van de arcade-klassieker. Deze game komt exclusief uit voor de Nintendo Switch en biedt naast verbeterde graphics ook de mogelijkheid om met vier spelers samen te spelen.

Bubble Bobble 4 Friends verschijnt 19 november voor de Nintendo Switch.

BRON ININ Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?