Bug Fables

  • Ontwikkelaar Moonsprout Games
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , RPG , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Bug Fables komt dit jaar uit

Moonsprout Games heeft aangekondigd dat Bug Fables dit jaar uitkomt voor pc en consoles. Daarbij heeft de ontwikkelaar ook een nieuwe trailer vrijgegeven waarin gameplaybeelden te zien zijn.

Veel fans van Paper Mario vragen al geruime tijd om een nieuwe game in die franchise, maar vooralsnog krijgen ze nul op het rekest van Nintendo. Ontwikkelaar Moonsprout Games zag dit gat in de markt en heeft besloten een inzameling te houden om Bug Fables te ontwikkelen. Al snel werd de doelstelling behaald en is het resultaat in de trailer hieronder zichtbaar. In de game volg je Vi, Kabbu en Leif op hun avontuur in Bugaria.

Bug Fables komt uit in 2019 voor pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?