Capcom Beat Em'Up Bundle

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 18 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Capcom bundelt eigen krachten voor één game

Capcom bundelt haar eigen krachten en stopt meerdere klassieke vechtgames in één enkele game. Games als Final Fight en Captain Commando maken hun opwachting in deze nieuw uitgave.

De games worden allemaal stuk voor stuk aangepast. Met name het feit dat je zowel thuis als online samen met je vrienden kunt spelen, is de grootste verandering. Is een baas te moeilijk? Laat iemand naast je op de bank even meedoen. Of zorg ervoor dat je iemand online zich met het gevecht laat bemoeien. De games gebundeld in dit pakket zijn: Final Fight, Captain Commando, Battle Circuit, Knights of the Round, Warriors of Fate, Armored Warriors en The King of Dragons.

Persoonlijk denk ik dat je zeven keer een gelijke game speelt, maar dit is nu éénmaal typisch de jaren '90.

Capcom Beat Em'Up Bundle komt uit op 18 september aanstaande voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?