Trailer: Chapter V: War in the Pacific aangekondigd voor Battlefield V

Geplaatst: 24 oktober 2019 14:35

Electronic Arts heeft Chapter V: War in the Pacific aangekondigd voor Battlefield V. De gratis update verschijnt binnenkort en voegt veel nieuwe content toe.

De Tweede Wereldoorlog is in volle gang en ook het gebied rondom de Stille Oceaan ontkomt er niet aan. In Chapter V: War in the Pacific is het mogelijk om als de Japanners of Amerikanen te vechten op twee nieuwe mappen. De twee mappen genaamd Iwo Jima en Pacific Storm bestaan uit eilanden, waarbij er gevochten wordt op het land, de zee en in de lucht. Met de nieuwe fracties zijn er ook nieuwe wapens, voertuigen en gadgets te vinden die helpen om de strijd te winnen. In december wordt nog de derde map Wake Island toegevoegd aan Chapter V: War in the Pacific. De trailer bereid je al voor op de bloedige gevechten die gaan plaats vinden op de Stille Oceaan.

Chapter V: War in the Pacific verschijnt op 31 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Electronic Arts

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield V

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

20 november 2018

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord