Trailer: Chernobylite verlaat dit jaar de Early Access

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2021 16:47

Chernobylite heeft een releasedatum gekregen. Via een trailer werd bekendgemaakt dat de survival-horror game dit jaar nog de Early Access gaat verlaten.

Chernobylite kwam in 2019 uit als Early Access titel en mist momenteel alleen nog de Exclusion Zone. Als ex-werknemer van de kerncentrale ben je op zoek naar informatie over de verdwijning van je vrouw. Vanwege de radioactiviteit, militairen en mutanten wordt dit niet eenvoudig. Om te overleven in het gebied moet je materialen zoeken om je wapens te verbeteren en je kamp uit te breiden. Gelukkig wordt je ondersteund door de compagnons, die je wel in leven moet houden. Dit is allemaal te zien in de nieuwe trailer van Chernobylite die ook een beeld geeft van het gebied waarin je terechtkomt.

Chernobylite verlaat in july de Early Access en is speelbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt aan het eind van het jaar uit voor de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chernobylite

Series

-

Uitgever

The Farm 51

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

16 oktober 2019

Ontwikkelaar

The Farm 51

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord