Songs of Silence

  • Ontwikkelaar Chimera Entertainment
  • Eerste releasedatum Q1 2023
  • Platformen Pc
  • Genre Avonturen , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Chimera Entertainment onthult Songs of Silence

Chimera Entertainment is een studio die zich vooral bezighoudt met games voor de mobiele telefoon. In 2023 voegen ze een pc-game toe aan de lijst, want ze hebben Songs of Silence onthuld.

Songs of Silence is een strategiegame dat zich afspeelt in twee werelden. Het verhaal draait om de wereld van licht en de wereld van het donker. De protagonist van de game heeft een eed afgelegd, waarin ze beloofd om haar mensen te redden. Het lijkt niet de zoveelste strategiegame te worden. De artstijl van Songs of Silence oogt kleurrijk en vernieuwend. Daarnaast zijn troepen verscholen achter kaarten die je moet inzetten. De kaarten zijn gebonden aan specifieke fracties en hun helden. De muziek van de game is gemaakt door Hitoshi Sakimoto die onder andere bekend is van zijn werk in Final Fantasy XII en Valkyria Chronicles. Hieronder kun je de trailer van de game bekijken.

Songs of Silence heeft nog geen specifieke releasedatum gekregen, maar verschijnt binnenkort voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?