Trailer: Chimera Entertainment onthult Songs of Silence

Geplaatst:
Aangepast: gisteren 21:35

Chimera Entertainment is een studio die zich vooral bezighoudt met games voor de mobiele telefoon. In 2023 voegen ze een pc-game toe aan de lijst, want ze hebben Songs of Silence onthuld.

Songs of Silence is een strategiegame dat zich afspeelt in twee werelden. Het verhaal draait om de wereld van licht en de wereld van het donker. De protagonist van de game heeft een eed afgelegd, waarin ze beloofd om haar mensen te redden. Het lijkt niet de zoveelste strategiegame te worden. De artstijl van Songs of Silence oogt kleurrijk en vernieuwend. Daarnaast zijn troepen verscholen achter kaarten die je moet inzetten. De kaarten zijn gebonden aan specifieke fracties en hun helden. De muziek van de game is gemaakt door Hitoshi Sakimoto die onder andere bekend is van zijn werk in Final Fantasy XII en Valkyria Chronicles. Hieronder kun je de trailer van de game bekijken.

Songs of Silence heeft nog geen specifieke releasedatum gekregen, maar verschijnt binnenkort voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Songs of Silence

Series

-

Uitgever

Chimera Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Chimera Entertainment

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord