Trailer: Clash: Artifacts of Chaos is uitgesteld

Geplaatst:

Clash: Artifacts of Chaos is uitgesteld naar februari 2023. Tijdens de Nacon Connect kregen we wel een nieuwe gameplay trailer te zien voor de game.

Clash : Artifacts of Chaos is een third-person actie-avonturenspel waarin de speler de belichaming is van Pseudo, een eenzame krijger. Pseudo besluit een klein wezentje met genezende krachten onder zijn hoede te nemen en begint aan een hachelijk avontuur in een vreemd en onherbergzaam land. In eerste instantie stond deze game op de planning voor november 2022, maar de ontwikkelaar liet weten dat de game wordt uitgesteld naar februari 2023. In maart kregen we ook al flink wat gameplay te zien van Clash, tijdens de ID@Xbox-presentatie.

Clash: Artifacts of Chaos komt niet meer in november 2022 uit, maar op 9 februari 2023 en zal verkrijgbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en Epic Games Store.

Bron: Nacon Connect

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Clash: Artifacts of Chaos

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 maart 2023

Ontwikkelaar

Ace Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord