Contra: Rogue Corps

  • Eerste releasedatum 24 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Contra keert terug met Contra: Rogue Corps en Contra Anniversary Collection

Als de Nintendo Direct ergens geen tekort aan had, dan was het wel aan games. Zo keert de welbekende Contra-serie niet met één, maar met twee games terug. Contra: Rogue Corps biedt een geheel nieuwe ervaring, terwijl Contra Anniversary Collection nostalgische gevoelens oproept.

Contra: Rogue Corps is Contra zoals we die kennen, maar dan turned up to eleven. Het is een direct vervolg op Contra III: The Alien Wars en plaatst je in de huid van een aantal operatives met wel hele aparte eigenschappen. Gezamenlijk laat je het kogels regenen totdat de Aarde is bevrijd van de Aliens. Contra: Rogue Corps verschijnt op 24 september 2019 voor de Nintendo Switch.

Mensen die niets moeten hebben van dat nieuwerwetse gebeuren, kunnen teruggrijpen naar de Contra Anniversary Collection. Deze bundel bevat tien Contra-games die stuk voor stuk klassiekers genoemd kunnen worden. Super C, Contra III, Contra en veel meer delen zorgen ervoor dat je je voorlopig niet hoeft te vervelen. De Contra Anniversary Collection is vanaf nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?