Trailer: Contra keert terug met Contra: Rogue Corps en Contra Anniversary Collection

Geplaatst: 11 juni 2019 19:40
-

Als de Nintendo Direct ergens geen tekort aan had, dan was het wel aan games. Zo keert de welbekende Contra-serie niet met één, maar met twee games terug. Contra: Rogue Corps biedt een geheel nieuwe ervaring, terwijl Contra Anniversary Collection nostalgische gevoelens oproept.

Contra: Rogue Corps is Contra zoals we die kennen, maar dan turned up to eleven. Het is een direct vervolg op Contra III: The Alien Wars en plaatst je in de huid van een aantal operatives met wel hele aparte eigenschappen. Gezamenlijk laat je het kogels regenen totdat de Aarde is bevrijd van de Aliens. Contra: Rogue Corps verschijnt op 24 september 2019 voor de Nintendo Switch.

Mensen die niets moeten hebben van dat nieuwerwetse gebeuren, kunnen teruggrijpen naar de Contra Anniversary Collection. Deze bundel bevat tien Contra-games die stuk voor stuk klassiekers genoemd kunnen worden. Super C, Contra III, Contra en veel meer delen zorgen ervoor dat je je voorlopig niet hoeft te vervelen. De Contra Anniversary Collection is vanaf nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Contra: Rogue Corps

Ontwikkelaar:

-

Uitgever:

Konami

Release:

24 september 2019

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord