Crypt of the NecroDancer

  • Ontwikkelaar Brace Yourself Games
  • Eerste releasedatum 23 april 2015
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Muziek , Dungeon Crawler , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Crypt of the NecroDancer krijgt na vijf jaar DLC

Het was alweer vijf jaar geleden sinds de laatste update van Crypt of the NecroDancer. Brace Yourself Games heeft echter een nieuwe DLC in de winkelschappen gemieterd!

De DLC heeft de naam SYNCHRONY en is een flink pakketje. Drie nieuwe personages worden toegevoegd aan de muzikale dungeon crawler: Chaunter, Suzu en Klarinetta staan te popelen om de kamers door te buffelen. De DLC voegt multiplayerfunctionaliteiten toe. Acht spelers kunnen tegen elkaar strijden of juist een mooie co-op sessie organiseren. Daarnaast worden er items toegevoegd, zoals nieuwe spreuken, wapens, vijanden en meer. Als kers op de taart ontvangt Crypt of the NecroDancer mod support. De community van Crypt of the NecroDancer kan straks jarenlang vooruit met eigen gemaakte content.

Crypt of the NecroDancer is nu beschikbaar voor alle moderne platformen. De SYNCHRONY-DLC is nu beschikbaar in Early Access via Steam. De console-port is onderweg.

BRON Brace Yourself Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?