Darksiders: Warmastered Edition

  • Ontwikkelaar Vigil Games
  • Eerste releasedatum 22 november 2016
  • Platformen Pc , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: Darksiders: Warmastered Edition komt naar Nintendo Switch

Darksiders: Warmastered Edition komt naar de Nintendo Switch. De aankondigingstrailer voor deze versie werd onlangs ontdekt door de Australische Nintendo community Vooks.

Vooks ontdekte de aankondigingstrailer op de perssite van THQ Nordic. De uitgever van de game had de trailer er waarschijnlijk alvast opgezet voor een aankondiging die spoedig plaats gaat vinden. Inmiddels is de trailer op de site van THQ Nordic alweer verwijderd, maar niet voordat Vooks deze zelf online had gezet op hun eigen YouTube-kanaal. Een exacte releasedatum wordt er in de trailer niet vermeld, maar daar leren we spoedig vast meer over.

Darksiders: Warmastered Edition is momenteel al te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Wii U. Binnenkort gaat de game dus ook naar de Nintendo Switch komen.

BRON Vooks

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?