Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Last Faith

  • Ontwikkelaar Kumi Souls Games
  • Eerste releasedatum Oktober 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Indie , Metroidvania
  • Gameliner score -

Trailer: Demo en releasedatum The Last Faith beschikbaar

The Last Faith heeft een releasedatum. Je kunt je ook opgeven voor de demo.

The Last Faith werd tijdens de Future Games Show door Yuri en Laura beschreven als "pixelated Bloodborne" en dat is een redelijk accurate beschrijving. De game is een combinatie tussen een Metroidvania en een Soulslike, waarbij de visuele stijl stijl wat weg heeft van de oude Castlevania-titels. In The Last Faith kun je verschillende wapens en krachten gebruiken om monsters te lijf te gaan. Uiteraard vliegt het pixel-bloed ook vrij rond. Je kunt je nu opgeven voor de bèta demo.

The Last Faith verschijnt in oktober voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Kumi Souls Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?