Demon Throttle

  • Eerste releasedatum 4 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: Demon Throttle is alleen fysiek beschikbaar

In een digitale wereld doet Devolver Digital weer lekker tegendraads. Demon Throttle is namelijk alleen beschikbaar als fysieke game.

Demon Throttle is een bijzondere game. Niet alleen is het een game die in 2021 wordt uitgebracht die de graphics heeft van een game uit de jaren '80, het is ook nog eens een game die in het digitale tijdperk niet digitaal beschikbaar is. Ja, we weten inmiddels dat Devolver Digital het graag een tikkeltje anders doet dan de rest en Demon Throttle is daar een mooi voorbeeld van. De game volgt het verhaal van een vampier en een gunslinger die samen wraak willen nemen op een demon. Je kunt de game dan ook in je eentje, of samen met een vriend spelen. De graphics en de gameplay doen sterk denken aan games uit het NES-tijdperk. Daarnaast is de game bijzonder omdat het dus alleen als fysieke copy beschikbaar is en niet in digitale gamewinkels of via downloadcodes beschikbaar is.

Demon Throttle is vanaf nu te pre-orderen via de site van Special Reserve Games en komt in 2022 uit voor de Nintendo Switch.

BRON Devolver Digital

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?