Trailer: Devolver Digital en System Era slaan handen ineen

Geplaatst:

Devolver Digital en System Era slaan eindelijk de handen ineen. De Astroneet-ontwikkelaar wordt nu officieel een Devolver First-Party Studio.

Na bijna tien jaar van wederzijdse bewondering en onafhankelijkheid zijn game-uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar System Era een strategisch zakelijk partnerschap aangegaan. Dit is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven, omdat ze beide streven naar creatieve onafhankelijkheid en kwaliteit. System Era, bekend van de ruimte-avonturengame Astroneer, voegt zich bij Devolver als first-party studio, waardoor ze zich kunnen richten op het leveren van hoogwaardige ervaringen met behoud van hun unieke stijl. Ze verzekeren fans dat Astroneer ondersteund blijft, met een roadmap voor 2024 in de maak. Met een korte animatie, waarin we een astronaut van Astroneer zien die een grote poster onthult met alle bekende Devolver-personages erop, wordt de samenwerking officieel uit de doeken gedaan.

We zijn benieuwd naar wat er uit deze samenwerking verder voortvloeit.

Bron: System Era Softworks
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Astroneer

Series

-

Uitgever

System Era Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

15 december 2016

Ontwikkelaar

System Era Softworks

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord