Trailer: Digimon Story: Cyber Sleuth Complete Edition aangekondigd voor pc en Switch

Geplaatst: 8 juli 2019 12:05
Aangepast: 8 juli 2019 12:07
-

Bandai Namco heeft onlangs Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition aangekondigd voor de pc en Nintendo Switch. Deze editie bevat beide Digimon Story: Cyber Sleuth-games.

Middels een nieuwe trailer laat uitgever Bandai Namco tijdens Anime Expo weten dat Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition later dit jaar naar de pc en Nintendo Switch komt. Digimon Story: Cyber Sleuth verscheen in 2016 exclusief voor de PlayStation 4 en PS Vita. Vorig jaar verscheen het vervolg, Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory, op dezelfde platformen van Sony. Deze beide games worden nu gebundeld in een Complete Edition die later dit jaar op de Nintendo Switch en pc verschijnt. Of deze editie extra content met zich meebrengt, is momenteel helaas niet bekend.

Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition verschijnt 18 oktober voor de Nintendo Switch en pc via Steam.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition

Ontwikkelaar:

-

Uitgever:

-

Release:

18 oktober 2019

-

PlayStation 4, Nintendo Switch

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord