Trailer: Disco Elysium - Final Cut naar next-gen consoles

Geplaatst:
Aangepast: 11 december 2020 02:16

Disco Elysium - Final Cut komt naar next-gen consoles. Het is een remake van de originele RPG die in 2019 uitkwam. De ontwikkelaar hintte al naar een bekendmaking tijdens de Game Awards.

In deze game kun je van alles doen dat je ook in het echte leven doet. Je kunt je kleren uittrekken, je collega's voor gek zetten, huilen door de telefoon en nog veel meer. Klinkt wel bekend. De game krijgt nu een final cut voor next-gen consoles, met stemacteurs, meer dialogen en nieuwe omgevingen. In 2019 won de game de Award voor 'Best Narrative' tijdens de Game Awards. Het is een RPG die gebaseerd is op de keuzes die je door de game heen maakt. De game probeert je echt iets te leren, door je verschrikkelijk moeilijke keuzes voor te schotelen. Voor de mensen die de game al in hun bezit hebben, wordt de next-gen versie een gratis update.

Disco Elysium - Final Cut komt uit in maart 2021.

Bron: The Game Awards

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disco Elysium - Final Cut

Series

-

Uitgever

ZA/UM

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

ZA/UM

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord