Trailer: Disintegration verhaal en releasedatum onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 7 mei 2020 15:30

Het verhaal en de releasedatum voor Disintegration zijn onthuld. De strategische shooter van V1 Interactive is binnenkort te spelen.

In de trailer zien we piloot Romer Shoal. Hij heeft de taak op zich genomen om een crew te leiden die zich gaat verzetten tegen Black Shuck en de Rayonne forces. Zij zijn bezig met het elimineren van de mensheid. De piloot gaat proberen de mensheid weer te rebooten. Verder zien we in de trailer wat van de combat, personages en omgevingen. De game wordt gemaakt door de studio die is opgericht door de co-creator van Halo. Rudy heeft onlangs de bèta gespeeld, check hier 15 minuten aan Disintegration gameplay.

Disintegration is beschikbaar vanaf 16 juni voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Private Division
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disintegration

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

16 juni 2020

Ontwikkelaar

V1 Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord