Trailer: Disney komt met Marvel variant op Pokémon GO

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2022 23:35

Pokémon GO is vandaag de dag nog altijd razend populair. Disney ziet dat en komt met een Marvel variant op de markt: Marvel World of Heroes.

De kans is groot dat je er altijd al van hebt gedroomd om een echte superheld te worden. Om bijvoorbeeld in de voetsporen van Spider-Man, The Hulk, Thor of Iron Man te treden. Binnenkort kan je droom werkelijkheid worden, want Disney en Niantic hebben de handen ineengeslagen voor een Pokémon GO variant in het Marvel-universum. Dit nieuwe project is tijdens de Disney & Marvel Games Showcase onhuld middels een aankondigingstrailer. Met deze mobiele game is het de bedoeling dat je de straat op gaat om ervaring op te doen en je personage in de game sterker te maken.

Marvel World of Heroes komt in 2023 naar de mobiele apparaten.

Bron: Disney
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord