Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Human Fall Flat 2

  • Ontwikkelaar No Brake Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Trailer: Dit zijn de Devolver Digital Showcase 2023 games

Terwijl Devolver Digital weer een show opvoert met meta-commentaar, kijken fans halsreikend uit naar de games die de extraverte uitgever te bieden heeft.

Tijdens de Devolver Digital Showcase konden we genieten van de terugkeer van een 'iconische' mascotte. Volvy stond in de spotlight en het onding poepte zo nu en dan een trailer uit zijn mechanische anus. Devolver Digital toont updates voor reeds aangekondigde titels, maar er zijn ook een aantal nieuwe games aangekondigd. De klap op de vuurpijl is een sequel van een franchise die enorme spelersaantallen heeft weten te bereiken. Kun jij al gokken welke partygame dat is?

De titels die werden getoond zijn:

  • Wizard with a Gun
  • The Talos Principle II
  • Baby Steps
  • Human Fall Flat 2

Alle trailers zijn hieronder te bekijken:

Zitten er games tussen die jou interesseren? Laat het ons weten in de comments!

BRON Devolver Digital

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?