Trailer: Dit zijn de songs van Just Dance 2024 Edition

-

Later dit jaar is het weer tijd om de heupjes los te gooien voor Just Dance 2024 Edition. Tijdens de Nintendo Direct zijn de songs uit de tracklist onthuld.

Ook deze editie van Just Dance bevat weer tal van heerlijke songs om lekker op te swingen. De tracklist bestaat uit verschillende muziekstijlen zoals latin, k-pop en hip-hop en bevat daarmee voor ieder wat wils. Een aantal van de nummers die je kunt verwachten in Just Dance 2024 Edition zijn: Miley Cyrus met Flowers, Titi Me Pregunto van Bad Bunny, Sail van Awolnation, How You Like That van Blackpink en I Wanna Dance With Somebody van Witney Houston kan natuurlijk ook niet ontbreken. Daar blijft het overigens niet bij, want Ubisoft blijft continu songs toeveogen in Just Dance+. Om toegang te krijgen tot deze bibliotheek die uit meer dan honderd songs bestaat moet je wel extra betalen.

Just Dance 2024 Edition verschijnt op 24 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Just Dance 2024 Edition

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

24 oktober 2023

Reviewscore:

-

Platforms:

NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord