Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Luto

  • Ontwikkelaar Broken Bird Games
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Donkere trailer voor Luto vrijgegeven

Je huis niet mogen verlaten, daar hebben we nog niet zo lang geleden mee te maken gekregen. In Luto deel je het huis echter niet met vriendelijke huisgenoten.

De Future Games Show bracht niet veel horrorgames, maar Luto is er wel eentje van. Je zit vast in je eigen huis en blijkbaar zorgt iemand ervoor dat je het niet kunt verlaten. Vriendelijk is die persoon of geest niet, want de schilderijen vliegen door de gang. Blijkbaar is het al eens eerder gebeurd, waardoor je je afvraagt waarom ze niet gewoon verhuisd zijn. Je moet niet denken dat je alleen in de woonkamer aan het ronddolen bent, want de trailer laat een grote ondergrondse bunker te zien.

Je kunt de trailer van Luto hieronder bekijken. De demo is vanaf vandaag beschikbaar.

Luto verschijnt binnenkort voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Future Games Show

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?