Trailer: DOOM 64 komt naar Nintendo Switch

Bethesda heeft tijdens de Nintendo Direct bekendgemaakt dat DOOM 64 naar de Nintendo Switch komt. Je kunt je dus weer helemaal uitleven met Doom Guy tegenover een grote hoeveelheid aan monsters.

DOOM 64 verscheen in 1997 voor de - hoe kan het ook anders - Nintendo 64. De shooter bestaat uit 32 levels en biedt weer genoeg schietgeweld en gore, zoals je van een DOOM-game mag verwachten. Je hebt een verscheidenheid aan grote wapens tot je beschikking om al die demonen tot moes te schieten. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer van DOOM 64 voor de Switch.

DOOM 64 komt uit op 22 november voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?