Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Dream Events onthuld voor Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Geplaatst: 18 september 2019 09:28
Aangepast: 18 september 2019 09:28

Dream Events zijn onlangs onthuld voor Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. De onthulling werd gedaan middels een nieuwe trailer.

SEGA heeft onlangs een nieuwe trailer onthuld voor Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. Deze nieuwe trailer onthult de Dream Events. Dream Events zijn speciale olympische sporten die meer tot de verbeelding spreken. In de trailer worden drie nieuwe Dream Events geintroduceerd. In Dream Racing race je met een hoverboard over een racebaan. Hierbij dien je power-ups te verzamelen en trucjes te doen met je hoverboard. In Dream Shooting moet je met een speciaal pistool verschillende doelwitten raken die over een Japans landgoed zijn verspreid. Tot slot is er nog Dream Karate. Hierbij moet je tegen elkaar vechten om zo veel mogelijk vloertegels op te laten lichten in jouw kleur.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 verschijnt 8 november voor de Nintendo Switch.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

8 november 2019

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord