Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Trailer: Dream Events onthuld voor Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Dream Events zijn onlangs onthuld voor Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. De onthulling werd gedaan middels een nieuwe trailer.

SEGA heeft onlangs een nieuwe trailer onthuld voor Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020. Deze nieuwe trailer onthult de Dream Events. Dream Events zijn speciale olympische sporten die meer tot de verbeelding spreken. In de trailer worden drie nieuwe Dream Events geintroduceerd. In Dream Racing race je met een hoverboard over een racebaan. Hierbij dien je power-ups te verzamelen en trucjes te doen met je hoverboard. In Dream Shooting moet je met een speciaal pistool verschillende doelwitten raken die over een Japans landgoed zijn verspreid. Tot slot is er nog Dream Karate. Hierbij moet je tegen elkaar vechten om zo veel mogelijk vloertegels op te laten lichten in jouw kleur.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 verschijnt 8 november voor de Nintendo Switch.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?