John Wick Hex

  • Ontwikkelaar Mike Bithell
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Eerste gameplaybeelden John Wick Hex onthuld

De eerste gameplaybeelden van de game John Wick Hex zijn onthuld. In een minuut durende aankondigingstrailer is te zien hoe de avonturen van John Wick in een cartoonesk jasje zijn gestoken.

John Wick Hex wordt ontwikkeld door Mike Bithell. Hij was eerder verantwoordelijk voor games als Volume, Thomas Was Alone en Subsurface Circular. De game is gebaseerd op de John Wick-films, waarin Keanu Reeves de hoofdrol vertolkt. Uitgever Good Shepherd noemt de game een 'choreografisch schaakgevecht'. Je hebt oneindig veel ammo tot je beschikking, maar moet tactisch te werk gaan om je vijanden uit te kunnen schakelen.

Tot op heden is er nog niets bekendgemaakt over de releasedatum voor John Wick Hex, maar wordt ontwikkeld voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?