Trailer: Eerste gametrailer King's Bounty 2 onthuld

Geplaatst: 11 juni 2021 22:01
Aangepast: 11 juni 2021 22:17

Ontwikkelaar 1C Entertainment heeft tijdens de E3 Koch Media-presentatie de eerste gameplaytrailer van King's Bounty 2 onthuld.

De trailer biedt kijkers een eerste goede blik op het koninkrijk Nostria, dat wordt bedreigd door 'necromancers, samenzweringen en sabotage'. Oudgediende van de franchise hoeven het wiel in de game niet opnieuw uit te vinden, gezien de game, net als haar klassieke voorganger op MS-Dos, een een turn-based RPG is. Spelers dienen een legers samen te stellen en keuzes te maken die van invloed zijn op de wereld. Bekijk hieronder de eerste trailer van King's Bounty 2:

King's Bounty 2 verschijnt op 24 augustus voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Bron: Koch Media

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot King's Bounty II

Series

-

Uitgever

PLAION

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 augustus 2021

Ontwikkelaar

1C Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord