Destroy All Humans!

  • Ontwikkelaar Black Forest Games
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Er is een remake van Destroy All Humans! in de maak

De geruchtenmolen over een eventuele Destroy All Humans!-game draaide al een tijdje op volle toeren, maar het is bevestigd. Er is een remake van Destroy All Humans! in de maak.

De originele game verscheen in 2005 en viel destijds goed in de smaak bij het publiek. De aankondigingstrailer van de remake wordt dan ook positief ontvangen. In de trailer is te zien hoe een alien mensen hypnotiseert met muziek van Rammstein en een videoboodschap om ze vervolgens allemaal te elektrocuteren. Bekijk en beluister hieronder de aankondigingstrailer in volle glorie.

De remake van Destroy All Humans! komt in 2020 uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?