Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Escape Academy

  • Ontwikkelaar iam8bit
  • Eerste releasedatum 14 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Escaperoom-game Escape Academy aangekondigd

Had je altijd al een escape room willen doen vanuit je eigen luie stoel? Dat kan binnenkort met Escape Academy!

Naar school gaan zien de meesten niet als vermaak, maar wat als je nou naar een coole school zou kunnen gaan? Nee, dan heb ik het niet over een school als Hogwarts, maar dan heb ik het over de Escape Academy. Op deze school leren studenten de fijne kneepjes van het ontsnappingsvak. Via verschillende escape rooms leer je verschillende vaardigheden die je kunnen helpen te ontsnappen uit verschillende situaties. Dat doe je uiteraard niet alleen. Je kunt de verschillende vakken namelijk zowel lokaal als online met andere medestudenten volgen.

Escape Academy verschijnt dit jaar op pc via Steam en de Epic Games Store, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON ID@Xbox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?