Trailer: Fae Farm krijgt direct cross-play

Geplaatst:

Phoenix Labs heeft bekendgemaakt dat Fae Farm direct cross-play krijgt. Vanavond vindt er dan ook een speciale stream plaats, waarin deze feature wordt getoond.

Fae Farm is een farming simulatiegame die je samen met drie vrienden kunt spelen. Sinds de aankondiging van Fae Farm was dan ook de grote vraag of cross-play werd ondersteund. De ontwikkelaars hebben nu laten weten dat dit het geval is. Het nieuws is niet heel verrassend, want Dauntless, hun eerste game, had ook direct cross-play. Om het te vieren en nog wat meer van de game te tonen is er een speciale livestream om 21:00 vanavond. Eergister werden fans ook al op een nieuwe trailer getrakteerd, waarin het verzorgen van de gewassen wordt getoond. Dit is niet het enige wat je kunt doen in deze game, want je moet ook dieren verzorgen, vissen en de natuur een handje helpen.

Fae Farm verschijnt op 8 september voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Savingcontent

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fae Farm

Series

-

Uitgever

Phoenix Labs

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

8 september 2023

Ontwikkelaar

Phoenix Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord