Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Fashion Police Squad

  • Ontwikkelaar Mopeful Games
  • Eerste releasedatum 15 augustus 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Fashion Police Squad komt naar consoles

Handen omhoog! Trek een mooiere broek aan! De Fashion Police Squad is hier en arriveert binnenkort op de consoles om daar even een lesje te geven in modieus kleden.

Derek Zoolander is er niks bij - hier is de Fashion Police Squad. Deze first-person shooter speelt lekker weg als een DOOM-achtige titel, maar zonder het overweldigende geweld. Je slacht namelijk geen demonen, maar je helpt je medemens met een mooi t-shirt. Ben jij klaar om de boel wat stijl te geven? Fashion Police Squad behaalde eerder al succes op Steam. Positieve reviews genoeg - kunnen ze de voorspoed herhalen op de consoles? We gaan het binnenkort meemaken.

Fashion Police Squad is nu beschikbaar voor de pc. Vanaf 2 februari is de first-person shooter te spelen op de Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON No More Robots

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?