Trailer: Fate/Extella Link komt volgende maand naar het westen

Geplaatst: 21 februari 2019 12:35

Fate/Extella Link, het vervolg op Fate/Extella: The Umbral Star, kwam vorige zomer al uit in Japan. De actiegame komt volgende maand eindelijk ook naar het westen.

Fate/Extella Link gaat verder waar het verhaal van Fate/Extella: The Umbral Star was opgehouden. In deze hack and slash-actiegame voer je het bevel over verschillende Servants die uit het Fate-universum komen. Naast de speelbare zestien Servants uit het vorige deel, brengt Fate/Extella Link tien nieuwe Servants met zich mee. Zo kunnen we onder andere Lancelot en Gilles de Rais uit Fate/Zero en Francis Drake uit Fate/Extra: Last Encore aan ons roster toevoegen. Fate/Extella Link brengt naast nieuwe personages ook de mogelijkheid tot lokale en online multiplayer met zich mee.

Fate/Extella Link verschijnt 19 maart op pc en 22 maart op PlayStation 4, Nintendo Switch en PlayStation Vita.

Bron: Marvelous Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fate/Extella Link

Series

-

Uitgever

Marvelous

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

19 maart 2019

Ontwikkelaar

Marvelous Interactive

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord