Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Revenant Hill

  • Ontwikkelaar The Glory Society
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Feest met heksen en demonen in Revenant Hill

In Revenant Hill ga je als Twigs de kat op reis om de familiar te worden van een heks. De game werd aangekondigd tijdens de PlayStation Showcase.

De game speelt zich af in het jaar 1919. De schuur waarin Twigs woonde is afgebrand, dus hij besluit uiteindelijk in een natte boomstam op een verlaten kerkhof te gaan wonen. Wanneer de uil van de volgende heuvel huur begint te eisen, moet Twigs een manier vinden om de eindjes aan elkaar te knopen, en vanaf dat moment wordt het alleen maar ingewikkelder. Je kunt van alles doen wat een kat normaal gesproken niet zou moeten kunnen. Gewassen verbouwen en verkopen, uitzoeken wat geesten van je willen, feesten organiseren voor heksen en demonen. Wat nu precies het einddoel van de game is, is nog niet helemaal duidelijk, maar dat komt vast later nog wel.

Revenant Hill heeft nog geen releasedatum gekregen, maar is momenteel in ontwikkeling voor de PS4 en de PS5.

BRON Sony

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?