Trailer: Feest met heksen en demonen in Revenant Hill

Geplaatst:

In Revenant Hill ga je als Twigs de kat op reis om de familiar te worden van een heks. De game werd aangekondigd tijdens de PlayStation Showcase.

De game speelt zich af in het jaar 1919. De schuur waarin Twigs woonde is afgebrand, dus hij besluit uiteindelijk in een natte boomstam op een verlaten kerkhof te gaan wonen. Wanneer de uil van de volgende heuvel huur begint te eisen, moet Twigs een manier vinden om de eindjes aan elkaar te knopen, en vanaf dat moment wordt het alleen maar ingewikkelder. Je kunt van alles doen wat een kat normaal gesproken niet zou moeten kunnen. Gewassen verbouwen en verkopen, uitzoeken wat geesten van je willen, feesten organiseren voor heksen en demonen. Wat nu precies het einddoel van de game is, is nog niet helemaal duidelijk, maar dat komt vast later nog wel.

Revenant Hill heeft nog geen releasedatum gekregen, maar is momenteel in ontwikkeling voor de PS4 en de PS5.

Bron: Sony

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Revenant Hill

Series

-

Uitgever

Finji

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

The Glory Society

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord