Trailer: Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition komt ook naar smartphones

Geplaatst:

Final Fantasy-fans kunnen binnenkort overal een van de bekendste actie-RPG's uit de serie spelen. Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition komt namelijk ook naar smartphones.

Final Fantasy Crystal Chronicles verscheen in 2004 voor het eerst op de Nintendo GameCube. Vorig jaar werd een remaster van de game aangekondigd die in 2019 uit moet komen. Deze remaster werd aanvankelijk enkel aangekondigd voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch, maar tijdens de E3-presentatie van Square Enix werd aangegeven dat de game ook naar smartphones komt. De remaster kent onder andere nieuwe content en online multiplayer-mogelijkheden.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition verschijnt deze winter voor PlayStation 4, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy Crystal Chronicles

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo DS

Releasedatum

27 maart 2009

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord