Trailer: Final Fantasy Pixel Remaster onderweg naar Steam en mobiel

Ook de old-school Final Fantasy-games zijn langsgekomen tijdens de E3 vanavond. Final Fantasy Pixel Remaster is namelijk onderweg naar Steam en mobiele apparaten.

Voor de mensen die zijn opgegroeid met de originele Final Fantasy-games is er vanavond tijdens de E3-show van Square Enix iets tofs aangekondigd. De Final Fantasy Pixel Remaster is namelijk onderweg naar Steam en de mobiel. Deze collectie bevat remasters van Final Fantasy I, Final Fantasy II, Final Fantasy III, Final Fantasy IV, Final Fantasy V en Final Fantasy VI. De games worden apart van elkaar uitgebracht op zowel Steam als mobiele apparaten.

Final Fantasy Pixel Remaster is binnenkort beschikbaar op Steam en mobiele apparaten.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?