Final Fantasy XV: Episode Ardyn

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 26 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Final Fantasy XV: Episode Ardyn launchtrailer onthuld

Vanaf vandaag kunnen we aan de slag met de eerste DLC voor Final Fantasy XV. Om dat te vieren heeft Square Enix een launchtrailer voor Final Fantasy XV: Episode Ardyn onthuld.

Episode Ardyn speelt zich af voor de gebeurtenissen in Final Fantasy XV. Tijdens dit verhaal volg je het leven van kanselier Ardyn Lucis Caelum en kom je achter het verhaal van de grootste vijand van Noctis. Episode Ardyn moest oorspronkelijk deel uitmaken van een vierdelige update die Dawn of the Future heet. Helaas zijn de overige drie delen van Dawn of the Future geannuleerd en komen ze in plaats daarvan uit in boekvorm. Episode Ardyn is dus de eerste en laatste grote DLC die we voorlopig kunnen verwachten.

Final Fantasy XV is is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste DLC, Episode Ardyn, is vanaf vandaag beschikbaar.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?