Five Nights At Freddy's VR: Help Wanted

  • Ontwikkelaar Scott Cawthon
  • Eerste releasedatum 25 maart 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Five Nights At Freddy's: Help Wanted komt naar PlayStation VR

Five Nights At Freddy's Help Wanted is een uitgebreide versie van de horror-game die we al kennen, maar dan voor de PlayStation VR. De game is vanaf deze lente al op deze manier te beleven.

Animatronics zijn op zichzelf al enorm angstaanjagend, maar in Five Nights At Freddy's vormen zij je grootste nachtmerrie. Als je dacht dat dat nog niet erg genoeg was, kun je deze game binnenkort in VR ervaren. Haal maar vast wat schone onderbroeken in huis, want geheid dat je die nodig gaat hebben. Help Wanted bevat de levels die je al kent van de games, maar beschikt ook over nieuwe content.

Five Nights At Freddy's Help Wanted komt deze lente uit voor PlayStation VR. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar dat kan niet lang op zich laten wachten.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?