Trailer: Free-to-play game Omega Strikers verschijnt eind april

Geplaatst:
Aangepast: 9 februari 2023 13:39

Nintendo Direct bracht ook een aantal wat kleinere titels onder de aandacht. Zo werd een trailer van Omega Strikers getoond en werd er ook een releasedatum onthuld.

Als je net als ondergetekende een beetje competitief bent ingesteld, dan pak je altijd je kans als je ergens een air hockey-tafel ziet staan. Niet zonder gevaar voor eigen leven, want fanatiekelingen weten dat de schijven je soms om de oren vliegen. Heb je liever een veiliger alternatief, dan is Omega Strikers daar een mogelijke oplossing voor. Deze free-to-play game combineert voetbal en air hockey. Je speelt in teams van drie tegen elkaar. Door gebruik te maken van speciale abilities moet je het vijandelijke team te slim af zijn en de meeste punten zien te scoren.

Omega Strikers is vanaf 24 april 2023 gratis te spelen op de Nintendo Switch. De game is al enige tijd beschikbaar voor pc.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Omega Strikers

Series

-

Uitgever

Odyssey Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

27 april 2023

Ontwikkelaar

Odyssey Interactive

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord