Trailer: Friends vs Friends kent een releasedatum

Geplaatst:

Raw Fury en Brainwash Gang delen ons een goede hand. Ze presenteren namelijk een nieuwe trailer, waarin de pc-releasedatum van Friends vs Friends wordt getoond!

Deze first-person shooter is zeker uniek te noemen: er komen namelijk flink wat kaarten bij kijken. Ja, in Friends vs Friends speel je 2v2 of 1v1, maar het arsenaal is niet het enige waar je rekening mee moet houden. Je moet je eigen deck opbouwen. De kaarten kunnen gebruikt worden om jezelf sterker te maken of je tegenstanders dwars te zitten. Hoe verdien je deze kaarten? Je opent wat pakketjes die verdiend kunnen worden via gameplay. Geen zorgen, microtransacties ga je hier niet vinden. De nieuwe trailer toont ons de releasedatum van de pc-versie van de game. Mocht je Friends vs Friends per se op de console willen spelen, dan moet je nog eventjes wachten.

Check hier onze gamescom preview van Friends vs Friends.

Friends vs Friends verschijnt op 30 mei voor de pc. Later dit jaar wordt de first-person shooter uitgebracht op de consoles.

Bron: Raw Fury
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Friends vs Friends

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 mei 2023

Ontwikkelaar

Brainwash Gang

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord