Trailer: Ga op koopjesjacht in Space for Sale

-

Uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Mirage Game Studios hebben Space for Sale aangekondigd. Een releasedatum is niet aangekondigd, maar de game bevindt zich momenteel in de pre-alpha staat.

Space for Sale volgt de reis van een intergalactische projectontwikkelaar op een missie om gastvrije woningen, gezellige logementen en luxueuze landgoederen te bouwen. Je lijst met buitenaardse klanten wordt steeds langer, maar hun eisen ook. De huizenmarkt draait om locatie, locatie, locatie, dus ga op pad om de wonderen te ontdekken die over je zonnestelsel verspreid liggen. En nog belangrijker, probeer ze om te zetten in zoete winst. Een waarschuwing: sommige van de lokale flora en fauna zijn niet vriendelijk voor buitenstaanders. Maar schrik niet te snel, met zorgvuldige observatie en gezamenlijke experimenten kun je ze misschien overhalen. Leer hoe de lokale levensvormen zich hebben aangepast aan de harde biomen en gebruik je ontdekkingen om je bouwwerken en gadgets te verbeteren.

Space for Sale heeft nog geen releasedatum. De game bevindt zich momenteel in de pre-alpha staat.

Bron: THQ Nordic

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Space for Sale

Ontwikkelaar:

Mirage Game Studios

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

30 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord