Trailer: GameBoy en GB Advance games naar Switch Online

Mocht je weer eens wat oude games willen spelen, dan kan dat. Nintendo heeft tijdens diens Nintendo Direct presentantie aangekondigd GameBoy en GameBoy Advanced naar Nintendo Switch Online te brengen.

Soms verlang je om games van vroeger te spelen. Nintendo heeft hier een goede oplossing voor, want zij brengen nu GameBoy en GameBoy Advanced games naar Nintendo Switch Online. De GameBoy games zijn direct beschikbaar voor Nintendo Switch Online-gebruikers en hebben direct al een aardige line-up met games als Tetris, Super Mario World 2 - 6 Golden Coins, The Legend of Zelda: Link's Awakening DX, Metroid 2, Wario Land 3, Kirby's Dream Land en nog veel meer. Deze games zijn speelbaar met verschillende filters, namelijk die van de GameBoy, GameBoy Pocket en GameBoy Color.

Voor de GameBoy Advance worden er ook games toegevoegd. Het verschil is wel, dat je een Nintendo Switch Online Expansion Pack nodig hebt om deze games te spelen. In de line-up vinden we games terug als Mario Kart Super Circuit, The Legend of Zelda: The Minish Cap, Super Mario Advanced 4: Super Mario Bros. 3, WarioWare Inc. Mega Microgame$ en nog veel meer. Je kunt de GameBoy Advance games spelen in multiplayer co-op met vier spelers.

In de toekomst worden voor zowel de GameBoy als de GameBoy Advance nieuwe games toegevoegd.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?