Solar Ash

  • Ontwikkelaar Heart Machine
  • Eerste releasedatum 2 december 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Gameplay Solar Ash onthuld tijdens State of Play

Solar Ash maakte ook haar opwachting tijdens de State of Play. In een nieuwe trailer van de game werden gameplaybeelden van de indie-game onthuld.

Vorig jaar leerden we voor het eerst dat Solar Ash ook naar de PlayStation 5 komt. In de trailer maken we kennis met de gameplay mechanics die Solar Ash rijk is. De ontwikkelaar heeft getracht de gameplay zo vloeiend mogelijk te houden en dat is ook terug te zien in de beelden. De combat is bewust simpel gemaakt om de pace van de game hoog te houden en dat lijkt in de trailer goed uit werken. Ook zien we in deze nieuwe beelden een aantal nieuwe vijanden die in Ultravoid rondwaren.

Solar Ash staat gepland voor een release in 2021.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?