9 Years of Shadows

  • Ontwikkelaar Halberd Studios
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Indie , Metroidvania
  • Gameliner score -

Trailer: Gameplaybeelden 9 Years of Shadows getoond

Ook de metroidvania 9 Years of Shadows kwam voorbij tijdens de Future Games Show. De nieuwe trailer laat ons gameplaybeelden zien.

9 Years of Shadows is een metroidvania. Deze game is tot stand gekomen middels een Kickstarter die vorig jaar van start is gegaan. De game volgt het verhaal van een dame die Europa heet. Zij moet in een verlaten weeshuis de herinneringen van de vermiste weesjes verkennen om erachter te komen wat er is gebeurd. Volgens de ontwikkelaar is het een emotioneel avontuur, gevuld met helende muziek. De muziek is namelijk van de hand van componisten die ook verantwoordelijk zijn voor de muziek van Mega Man, Castlevania en Metal Gear.

9 Years of Shadows verschijnt binnenkort op de pc.

BRON gamescom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?