Trailer: Gameplaybeelden van Ara: History Untold getoond

Geplaatst:
Aangepast: 23 augustus 2023 14:33

Tijdens de gamescom Opening Night Live was er genoeg ruimte voor een korte geschiedenisles. Of nou ja, jij gaat de geschiedenis van de mensheid bepalen in de 4x-strategiegame Ara: History Untold.

Hoe zou de geschiedenis van de mensheid eruit zien als jij aan het roer stond? In Ara: History Untold zijn er nog geen steden en is de moderne tijd nog niet begonnen. We beginnen in de prehistorie en bouwen vervolgens onze eigen natie op. Er zit nu eenmaal wat tijd tussen de jagers en verzamelaars en de industriële revolutie. Om je eigen geschiedenisboek te schrijven, moet je eerst een leider kiezen. In de trailer worden onder andere de Kalifaat van de Abbasiden Harun Al-Rashid, de Griekse leider Sappho en Itzcoatl van de Azteken getoond. Net zoals in de Civilization-games kun je oorlog voeren en met diplomatiek problemen oplossen. In de trailer krijgen we ook een indruk van de interface en de visuele stijl.

Ara: History Untold gaat in 2024 verschijnen voor de pc.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ara: History Untold

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

Oxide Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord