Tiny Tina's Wonderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Gearbox onthult Tiny Tina's Wonderlands

Er komt een nieuwe game in de wereld van Borderlands. Dat is aangekondigd op Summer Game Fest 2021. De game krijgt de naam Tiny Tina's Wonderlands.

De game is door Gearbox en 2K Games middels een trailer aangekondigd. Tiny Tina's Wonderlands draait om Tiny Tina, een NPC uit de Borderlands 2. Tiny Tina's Wonderlands is net als Borderlands een looter shooter en krijgt ook dezelfde stijl, maar de game is een alleenstaande titel. Tiny Tina's Wonderlands speelt zich af in een fantasie wereld en heeft een indrukwekkende lijst met stemacteurs. Onder andere Andy Samsberg en Wanda Sykes werken aan de game mee.

Tiny Tina's Wonderlands komt in het begin van 2022 uit op pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X en S en Xbox One.

BRON Summer Game Fest 2021

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?