Fitness Boxing Fist of the North Star

  • Ontwikkelaar Imagineer
  • Eerste releasedatum 2 maart 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting , Sport
  • Gameliner score -

Trailer: Get fit met Fitness Boxing Fist of the North Star

Altijd fit willen worden, maar kon je dat niet combineren met je anime verslaving? Goed nieuws, we gaan namelijk boksen in Fitness Boxing Fist of the North Star!

fitnessgames en Nintendo zijn als chocomel in een pannetje. De twee zijn onlosmakelijk verbonden, maar nog nooit heb ik een fitnessgame op een Nintendo gezien met een anime jasje. Daar komt nu verandering in want Fitness Boxing Fist of the North Star is onderweg! Voltooi simpele oefeningen en kom zo aan je dagelijkse portie beweging. Dat niet alleen, je checkt ook nog eens wat Fist of the North Star. Niemand heeft er ooit om gevraagd, maar hey, here we are...

Fitness Boxing Fist of the North Star verschijnt op 22 december 2022 voor Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?