Trailer: Gevaarlijke BLACKTAIL trailer vrijgegeven

Geplaatst: 5 december 2022 16:30

Je kunt je niet verschuilen in de gevaarlijke trailer van BLACKTAIL. Focus Entertainment heeft een nieuwe trailer vrijgegeven waarin de vijanden centraal staan.

We hebben al mogen genieten van de gameplaybeelden van BLACKTAIL, maar nu is het de beurt aan de monsters die je tegenkomt. De wereld van de game lijkt op een sprookje, maar wel eentje waarin Baba de dromen van kinderen bezoekt. Die vervolgens veranderen in nachtmerries. Je kunt je niet verstoppen voor Baba en blijkbaar ook niet voor de vijanden. In de trailer is te zien hoe het hoofdpersonage de strijd aangaat met haar trouwe boog. Dit is dan ook het enige wat er wordt getoond, maar we krijgen wel een beeld van de vele wezens die in de wereld ronddwalen. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om de kinderen geen nachtmerries te bezorgen, maar juist een beschermer te worden.

BLACKTAIL verschijnt op 15 december voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BLACKTAIL

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 december 2022

Ontwikkelaar

THE PARASIGHT

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord