Ghost Parade

  • Ontwikkelaar Lentera
  • Eerste releasedatum Q3 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Ghost Parade komt komende herfst uit

Komende herfst komt Ghost Parade uit. Deze mysterieuze 2D side-scroller wordt gemaakt door ontwikkelaar Lentera en wordt uitgegeven door Aksys Games voor pc en consoles.

In Ghost Parade speel je als Suri, een meisje dat geesten kan zien. Tijdens haar wandeling van school naar huis raakt ze verdwaald in een mysterieus bos, waar zij al gauw merkt dat het niet helemaal pluis is. Het begint als een zoektocht naar de weg terug naar huis, maar krijgt een hele andere wending als zij het bos moet beschermen tegen kwaadwillenden. Dit hoeft zij niet alleen te doen, want ze beschikt over de bovennatuurlijke kracht om met geesten te kunnen communiceren.

Ghost Parade komt in de herfst van 2019 uit voor de pc, Nintendo Switch en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?