Trailer: Gigantosaurus: The Game aangekondigd

Geplaatst:

De Disney animatieserie Gigantosaurus krijgt een eigen game die wordt uitgegeven door Outright Games. De trailer van Gigantosaurus: The Game werd gedeeld op het PlayStation 4 en Nintendo YouTube-Kanaal.

De trailer die werd onthuld laat de kleurrijke prehistorische wereld van Gigantosaurus zien. In de trailer worden de vier kleine dino's Rocky, Tiny, Mazu en Bill kort voorgesteld. Alle vier de personages staan centraal in de Disney animatieserie en zijn dus ook speelbaar in de game. Omdat de game gericht is op co-op kunnen spelers kiezen uit de personages. De trailer van Gigantosaurus: The Game laat een mengeling van avontuur en racen zien, waarbij het racen voornamelijk wordt gebruikt om naar een nieuwe level te komen.

Gigantosaurus: The Game verschijnt op 27 maart voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gigantosaurus: The Game

Series

-

Uitgever

Outright Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

27 maart 2020

Ontwikkelaar

Wildsphere

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord